Gordijnen
Je leest nu

Zo creëer jij de ultieme mancave op zolder

0
Blog

Zo creëer jij de ultieme mancave op zolder

Een mancave, welke man wil dat nu niet? Het plekje waar je even helemaal tot jezelf kunt komen en waar je met vrienden of alleen kunt relaxen. Maar hoe zorg je nu voor de ultieme mancave op zolder? Je kunt er namelijk zoveel spullen kwijt als ze zelf wilt, alleen is het dan wel zo prettig dat je ook weet wat je allemaal nodig hebt en hoe je het inrichten ervan op de juiste manier kunt aanpakken. Speciaal daarom hebben we in dit artikel een aantal praktische tips voor je, die je kunnen helpen bij het inrichten van jouw eigen mancave. Dus is dit iets waar je altijd al van hebt gedroomd, dan is dit hét moment om er mee aan de slag te gaan!

Welke stijl wil je?

De stijl waarin jij je mancave wilt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Zo kun je kiezen voor een industriële stijl, maar zijn er ook een hele hoop mannen die een soortgelijke stijl als in de kroeg mooi vinden. Zo kun je kiezen uit hout, metaal en tal van andere soorten materialen. Het mooie aan de ultieme mancave op zolder, is dat er geen regels zijn. Je bepaald dus uiteindelijk helemaal zelf wat je wilt. Zo kun je ook gewoon allerlei verschillende door elkaar gebruiken, zolang jij maar het gevoel hebt dat het is wat je ervan verwacht had. Zo kun je bijvoorbeeld ook prima stap voor stap de inrichting van je mancave verzorgen. We kunnen het ons ook heel goed voorstellen dat de kosten om alles ineens in te richten misschien net iets teveel van het goede zijn.

Verschillende soorten meubels

Een mancave kan natuurlijk niet zonder meubels. Allereerst is een plek om te zitten een belangrijk aspect en ook een plek om je televisie neer te kunnen zetten. Dit is immers één van de belangrijkste zaken wanneer we het hebben over een man cave. Hoe gaaf is het dat jij zonder gestoord te kunnen worden heerlijk in je eigen ruimte zit, alleen of met vrienden om daar te genieten van een goede serie of film of gewoon lekker ouderwets aan het gamen bent. Om het geheel wat gezellig te maken, kun je ook kiezen voor een speciale bar of wanneer je voldoende ruimte hebt, ook voor een biljarttafel wanneer je graag een balletje stoot.

Accessoires

Waar je als vrouw zijnde de woonkamer natuurlijk sfeervol en gezellig in wilt richten, is dit voor mannen en hun mancave vaak een ietwat ander verhaal. Toch is het wel aan te raden om hiermee aan de slag te gaan. Uiteraard hoef je niet direct een enorme vaas met boeket bloemen op tafel te zetten, maar wat dacht je van een filmposter, muziekinstrumenten en natuurlijk een klassiek neo billboard. Je zult al snel merken dat deze aankleding een wereld van verschil maken.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *