Gordijnen
Je leest nu

Waarom een glazen veranda de beste keus is

0
Blog

Waarom een glazen veranda de beste keus is

Wil je binnenkort een veranda plaatsen, maar weet je nog niet goed wat voor type je aanspreekt? Na het lezen van dit artikel weet je precies waarom het plaatsen van een veranda met glazen schuifwanden de beste keus is. 

Je huis uitbreiden

Met een glazen veranda heb je een prachtige aanbouw die je op allerlei verschillende manieren kunt inzetten. Zo kun je er een lounge van maken, waar je met een zachte bank of comfortabele fauteuil kunt genieten van knusse avonden. Zet een sfeerhaard in de hoek, zorg voor kaarsjes of andere sfeerverlichting en maak het gezellig. Dankzij de glazen schuifwanden van de veranda, kun je het hele jaar door loungen in de tuin. Ze zijn goed geïsoleerd door middel van HR++(+) glas en verschillende luchtkamers, waardoor het er warm blijft en de veranda beschermt is tegen vocht. Een glazen veranda in de tuin verhoogt ook nog eens de waarde van het huis; het is een investering waar je ten volle van geniet!   

Optimaal de tuin benutten

Een veranda breidt niet alleen de woning uit, maar is ook een perfecte manier om de tuin aangenamer te maken en optimaal te benutten. Met een glazen veranda kun je in alle seizoenen buiten zitten; je hebt zelf de keus of je de wanden open zet of dicht laat. Het biedt de mogelijkheid om snel van binnen naar buiten te lopen, de tuinmeubels te allen tijde buiten te laten staan en te genieten van de tuin zonder rekening te hoeven houden met het weerbericht. Zo kun je een grote tafel in de veranda zetten en het barbeque-gevoel creëren door lekker te eten in de tuin, of het nu regent of zonnig is.

Glasshouse

Een moderne versie van de veranda wordt een glasshouse genoemd. Bij dit type veranda worden er rondom glazen wanden geplaatst, wat je het gevoel geeft dat je buiten zit. Een glasshouse is ideaal om in te richten voor activiteiten zoals yoga, meditatie, tai-chi en work-outs; omdat de veranda een natuurlijke lichtinval heeft, voel je je al snel fit en vitaal. Maak de glazen veranda compleet door het plaatsen van mooie planten en een lekkere stoel om te lezen en muziek of podcasts te luisteren.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *