Gordijnen
Je leest nu

Jouw kussens op maat laten maken

0
Blog

Jouw kussens op maat laten maken

In sommige gevallen kom je erachter dat de standaard maten voor kussens niet ideaal zijn voor jouw stoel, tuinset of bank. Gelukkig heb je op dat moment de optie om kussens op maat te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld tuinkussens op maat laten maken die perfect bij jouw nieuwe tuinset passen én waterdicht zijn. Daarnaast kiezen veel mensen er ook voor om kussens op maat te laten maken doordat ze simpelweg de standaard, saaie kussens meer dan zat zijn. Wanneer je kussens op maat laat maken, is namelijk niks te gek. Je kunt het namelijk helemaal naar je eigen idee ontwerpen en dat is heel aantrekkelijk.

Het proces om kussens op maat te maken

Hoe worden jouw kussens precies op maat gemaakt? Hoe ziet het proces er eigenlijk uit? Het op maat maken van kussens is niet een heel lastig proces. Het bestaat vaak uit zo’n vier stappen. Ten eerste is het belangrijk dat je de afmetingen van je kussens duidelijk hebt. Je zult dus als eerste de plek moeten opmeten waar je jouw kussens wilt neerleggen. Het is belangrijk dat je dit op de centimeter precies doet, zodat jouw kussens straks ook perfect passen. Het is namelijk zeer vervelend wanneer je er later achter komt dat jouw tuinkussens bijvoorbeeld niet goed passen omdat je simpelweg jouw kussens op maat niet goed hebt besteld.

Jouw kussens op maat ontwerpen

Ten tweede is het belangrijk dat je jouw afmetingen goed invoert op de website waar je jouw kussens wilt bestellen. Wil je de kussens niet online bestellen, maar juist in de winkel? Zorg er dan voor dat je de juiste afmetingen meeneemt naar de dichtstbijzijnde winkel. Online kun je vaak jouw afmetingen invoeren bij de online calculator waar je verder kunt zoeken naar de juiste vorm van je kussen. Heb je de perfecte vorm gekozen voor jouw kussens? Dan is het simpelweg tijd om jouw tuinkussens bijvoorbeeld ook daadwerkelijk te ontwerpen. Je moet bij deze stap dus goed letten op de stof, de kleur, de afwerking en de vulling.

De voordelen van jouw kussens op maat

Kussens op maat kopen heeft natuurlijk verschillende voordelen. Ten eerste hoef je je niet meer te ergeren aan de afmetingen van de standaard kussens. Jouw kussens passen namelijk enorm goed bij jouw interieur en meubels. Ten tweede kun je je interieur ook een boost en persoonlijk tintje. Je kunt je kussens namelijk helemaal naar je eigen wensen en ideeën ontwerpen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de kleur van je muren terug laten komen of je kunt er juist voor kiezen om foto’s op jouw kussens te plakken. Daarnaast zijn kussens op maat ook heel handig voor bijvoorbeeld tuinkussens of kussens voor de bakfiets. Hier passen vaak niet de standaard kussens in.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *