Gordijnen
Je leest nu

Aluminium jaloezieën 50mm op maat

0
Blog

Aluminium jaloezieën 50mm op maat

Je kunt kiezen uit twee lamelbreedtes, 25 mm en 50 mm. Met 50 mm brede lamellen zie je beter om je heen in vergelijking met 25 mm brede lamellen. Dit komt door de bredere lamellenplaatsing ten opzichte van de compactere lamellen van de 25mm jaloezieën. Bovendien sluiten de aluminium jaloezielamellen van 50 mm goed aan. De lamellen kunnen worden gesloten voor volledige privacy. Jaloezieën maken het gemakkelijk om te bepalen hoeveel privacy en licht een kamer heeft. Hiervoor hoef je alleen lamellen te kantelen.

Ruime keuze

Je kunt ook kiezen uit veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een jaloezie die bij jouw interieur past.

Binnen de  aluminium jaloezieën kunt u kiezen uit twee verschillende prijsgroepen: kant-en-klaar en maatwerk. Kant en klaar aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in standaard maten en 7 verschillende kleuren. Bij op maat gemaakt aluminium jaloezieën zit 100% maatwerk inbegrepen. Het verschil tussen kant en klaar en op maat gemaakte aluminium jaloezieën is dat je bij kant en klaar aluminium  jaloezieën niet zoveel keuze hebt zoals kleuren en ze passen niet altijd. op maat gemaakte aluminium jaloezieën hebben meer dan 50 verschillende kleuren om uit te kiezen en worden nauwkeurig op maat gemaakt op het moment wanneer je besteld. De fabrikant gaat aan de slag volgens de wensen van de klant. Aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, door dat ze vochtbestendig zijn gaan ze lang mee en kunnen ze zonder zorgen op gehangen worden in de keuken of badkamer.

Zo maak je aluminium jaloezieën schoon.

 Degenen die regelmatig hun jaloezieën stofzuigen, hebben een lange weg afgelegd. Maar af en toe moet je je jaloezieën echt schoonmaken. Gelukkig is het niet zo moeilijk. De beste manier om jaloezieën schoon te maken, is door ze eerst af te stoffen. Dan kun je een washandje en afwasmiddel gebruiken om het eigenlijke schoonmaakwerk te doen. Terwijl je de tussen duim en wijsvinger knijpt en schoonveegt, maak je onmiddellijk de onder- en bovenkant schoon. Jouw jaloezieën zullen in een mum van tijd prachtig glanzen.

Tip: Maak rolluiken en jaloezieën een keer per maand goed schoon. Hierdoor worden de jaloezieën niet vuil en zijn ze veel gemakkelijker schoon te maken.

Welk wasmiddel moet je gebruiken om jaloezieën schoon te maken?

Jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen met allesreinigers en reinigingsmiddelen. Doe dit altijd eerst met een doek, als u allesreiniger direct op de jaloezieën sproeit, kunnen deze beschadigen. Extra glanzende jaloezieën nodig, wasverzachter werkt ook. De wasverzachter maakt de jaloezieën sprankelend schoon en vermindert aanslag op de lamellen.

Bekijk aluminium jaloezieën op maat

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *