Gordijnen
Je leest nu

Zelf bloemen bezorgen of toch maar laten bezorgen?

0
Blog

Zelf bloemen bezorgen of toch maar laten bezorgen?

Wanneer je graag bloemen aan iemand wenst te schenken zal je daarbij een keuze moeten maken tussen twee verschillende mogelijkheden. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om ervoor te kiezen om de bloemen zelf te gaan bezorgen. Dit gezegd hebbende kan je het bezorgen van je bloemen ook uitbesteden aan de bloemist waarbij je ze gaat bestellen. Voor welke van deze twee opties jij uiteindelijk van plan bent om te kiezen is geheel aan jou om te bepalen. Kies je uiteindelijk voor zelf je bloemen bezorgen? Dan is dit natuurlijk wel een stukje persoonlijker. 

Wanneer kies je beter voor zelf bloemen bezorgen? 

Zelf bloemen bezorgen aan iemand die iets te vieren heeft of die bijvoorbeeld jarig is zorgt er uiteraard voor dat je kan rekenen op een veel persoonlijkere touch. Heel wat mensen vinden het dan ook geweldig fijn wanneer ze bloemen ontvangen rechtstreeks uit de handen van de schenker. Ben je dus met andere woorden in staat om de bloemen zelf af te leveren omdat je bijvoorbeeld zeer dicht in de buurt van de ontvanger woont? Dan is dit ongetwijfeld de interessantste keuze om te maken. Dit gezegd hebbende zijn er zeker ook verschillende situaties aan te halen waarin het mogelijks toch net wat interessanter is om ervoor te kiezen om de bloemen bezorgen uit te gaan besteden. 

Wanneer laat je de bloemen beter bezorgen? 

Je bloemen bezorgen uitbesteden biedt in de praktijk een zeer interessante oplossing voor mensen die bijvoorbeeld ver weg wonen van de persoon die de bloemen moet ontvangen. Voor heel wat mensen geldt dat ze over een zeer grote en uitgebreide kennissen- of vriendenkring beschikken welke zich uitstrekt over een redelijk groot gebied. Dat zorgt ervoor dat het niet altijd even voor de hand liggend is om een bepaald geschenk zelf in persoon af te gaan geven. Dat hoeft echter ook helemaal niet. Het merendeel van de bloemisten bieden hun klanten immers de mogelijkheid aan om de bloemen die ze hebben aangekocht te laten bezorgen. Ook wanneer je even helemaal tijd hebt om de aangekochte bloemen in persoon te gaan overhandigen hoeft dit dus zeker geen probleem te zijn!

Hoe worden de kosten bij bezorgen uitbesteden bepaald?

Kies je toch voor het laten bezorgen van je bloemen door de bloemist waarbij je ze hebt aangekocht? Dan moet je er uiteraard wel rekening mee houden dat er daarvoor nog extra kosten in rekening zullen worden gebracht. Wat deze extra kosten betreft dien je rekening te houden met verschillende elementen die hier een invloed op uit kunnen oefenen. Het gaat hierbij meer concreet om: 

  • De kosten die de bloemist in kwestie hanteert; 
  • De afstand die de bloemist precies dient af te leggen;
  • De regio waarin de bloemen geleverd dienen te worden; 

Bloemen bezorgen uitbesteden zorgt er in de praktijk uiteraard voor dat je kan rekenen op een praktisch voordeel. Zoveel is uiteraard wel duidelijk. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat je in ruil daarvoor dus rekening dient te houden met bepaalde extra kosten die moeten worden betaald. Het is aan jou om te bepalen wat je het liefste hebt. Zoveel spreekt uiteraard voor zich.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *