Gordijnen
Je leest nu

Welke raamdecoratie is geschikt voor een schuifpui?

0
woonkamer-met-schuifpuien-en-raamdecoratie - kopie
Blog

Welke raamdecoratie is geschikt voor een schuifpui?

Raamdecoratie uitzoeken, voor de één het leukst wat er is, voor de andere een eindeloze martelgang. Raamdecoratie als gordijnen dienen naast functioneel te zijn ook goed bij de rest van het interieur te passen. De juiste raamdecoratie uitkiezen kost tijd en energie. Voordat de meeste mensen daadwerkelijk winkels bezoeken, zoeken ze vaak eerst online informatie over raamdecoratie. Zo past bij elke ruimte en elk raam weer een ander raamdecoratie. Ter inspiratie geven we verschillende passende raamdecoraties voor een schuifpui.

Gordijnen voor een schuifpui

Gordijnen zijn geschikt voor haast elk soort raam. Zo ook voor en schuifpui. Wanneer je overdag de schuifpui open wilt hebben, schuif je de gordijnen eenvoudig opzij waardoor de zon en wind goed binnenkomt. Wanneer het ’s avonds wat frisser wordt en je wilt de inkijk verminderen, schuif je de gordijnen er gewoon weer voor. Behalve dat het zorgt voor meer privacy, houd een gordijn ook direct zonlicht tegen en verbetert het de akoestiek. Niet geheel onbelangrijk, stijlvolle gordijnen voor de schuifpui maken de ruimte echt af.

Duettes voor de schuifpui

Een ander veel gekozen raamdecoratie voor de schuifpui zijn duettes. Duettes zijn erg trendy en ideaal om zelf simpel de hoeveelheid inkijk en lichtinval te reguleren. Duettes bestaan uit twee lagen stof waardoor het licht tegengehouden wordt en het heeft daarbij een isolerende werking. Duettes voor de schuifpui zijn makkelijk verstelbaar. Wanneer je de schuifpui open wilt, trek je de duettes met één simpele beweging omhoog. Het fijne aan duettes zijn dat je licht van zowel boven als onder de duettes naar binnen kan laten komen en daarbij nog wel de privacy kan waarborgen.

Raambekleding schuifpui

Raambekleding schuifpui uitzoeken kan een klus zijn waar je flink tegenop ziet. Speciaal voor de mensen die het niet leuk vinden om allemaal winkels af te struinen is Gordijnenaanhuis.com de oplossing. Met een bus vol verschillende gordijnstalen komen ze bij je langs zodat je direct in huis de verschillende stoffen kunt ervaren. Om het nog makkelijker te maken meten ze vervolgens direct alles gratis in zodat je zeker bent dat je op maat gemaakte raambekleding voor de schuifpui past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *