Gordijnen
Je leest nu

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een hottub?

0
Blog

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een hottub?

Ben je van plan om een jacuzzi of een hottub voor in de tuin te kopen? Dan is dat geen slecht idee, want het is bijzonder aangenaam. Veel mensen denken echter dat een jacuzzi en een hottub vrijwel hetzelfde zijn. Dit is echter een misvatting, want er zijn toch wel enige verschillen. In deze tekst gaan we dieper in op de verschillen, zodat je op basis van die informatie vervolgens een weloverwogen beslissing kunt nemen. We wensen je veel leesplezier.

Ze zijn van verschillende materialen gemaakt

Een belangrijk verschil tussen een jacuzzi en een hottub is dat ze van verschillende materialen zijn gemaakt. Hottubs worden namelijk van hout gemaakt en dit geldt niet voor jacuzzi’s. Een jacuzzi wordt meestal van kunststof gemaakt. Het voordeel van een hottub is dat deze er luxueus uitziet, maar ze zijn door het hout wel minder duurzaam. Hout gaat namelijk minder lang mee dan kunststof. Tegenwoordig worden er overigens ook hottubs van kunststof gemaakt, maar die zijn wel minder origineel.

Een jacuzzi heeft massagestralen

In de regel is een jacuzzi ook een stuk luxer dan een hottub. Dit komt omdat een jacuzzi eigenlijk een nieuwe variant op de hottub is. Een jacuzzi heeft een speciale pomp voor massagestralen. De meeste hottubs zijn daar niet van voorzien. Deze massagestralen zijn niet alleen bijzonder aangenaam, maar het is ook goed voor de spieren.

Andere energiebronnen

Jacuzzi’s en hottubs hebben ook verschillende energiebronnen. Een originele hottub maakt gebruik van een houtgestoken kacheltje. Dit is dus ideaal voor mensen die authentiek willen genieten. Jacuzzi’s zijn vaak iets luxer en die zijn voorzien van een elektrische kachel. Momenteel kun je overigens ook hottubs met een elektrische kachel aankopen.

Conclusie

In deze tekst zijn we dieper ingegaan op de verschillen tussen een hottub en een jacuzzi. Wil je graag een jacuzzi kopen? Dan heb je de mogelijkheid om hem in een online shop aan te kopen. Je kunt een jacuzzi kopen van Elite Wellness. Ze hebben namelijk een ruim aanbod jacuzzi’s en hottubs. Je vindt dus ongetwijfeld iets moois voor in de tuin.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *