Gordijnen
Je leest nu

De grootste voordelen van verhuizen met behulp van een makelaar

0
Blog

De grootste voordelen van verhuizen met behulp van een makelaar

Overweeg jij om te verhuizen, maar weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken? Je kunt jezelf afvragen of het slim is om een makelaar in te schakelen. Een makelaar kost geld en in de oververhitte woningmarkt zoals die nu is, worden woningen toch wel verkocht. Daarom kiezen sommige mensen ervoor om hun woning zelf te verkopen. Maar is dit wel verstandig? In dit artikel lees je wat de grootste voordelen zijn van het inhuren van een makelaar, zoals Van der Eijken Makelaardij, bij de verkoop van jouw woning. 

Een makelaar heeft een groot netwerk

Een makelaarskantoor heeft veel websitebezoekers, Facebookvolgers en naamsbekendheid. Als deze connecties kijken naar woningen in jouw regio en houden het woningaanbod goed in de gaten. Een grote kans dus dat er een potentiële koper tussen deze mensen zit. Om deze reden is het ook zeker de moeite waard om een makelaar met een groot netwerk zoals Van der Eijken Makelaardij in te schakelen. 

Een makelaar ontzorgt jou bij de verkoop

Het klinkt makkelijk om je woning zelf snel te verkopen tegen een goede prijs, maar het is niet altijd het geval. Er komt veel administratief werk bij kijken en dit kan veel tijd in beslag nemen. Een makelaarskantoor ontzorgt je als verkoper. Daardoor kun jij je op belangrijkere zaken focussen.

Een makelaar is goed in onderhandelen

Als je ervoor kiest om een makelaar in te schakelen, is het belangrijk dat je een goede klik hebt met de makelaar die jouw woning gaat verkopen. Je moet immers de klik hebben en zeker weten dat de makelaar jouw belangen behartigt. Doordat makelaars niet emotioneel betrokken zijn bij de woning, blijven zij zakelijk en zorgen zij daardoor voor een goede onderhandeling met de andere partij.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *