Gordijnen
Je leest nu

Je badkamer verbouwen? Hier zijn onze tips

0
Onze tips voor badkamer verbouwen
Blog

Je badkamer verbouwen? Hier zijn onze tips

Een badkamer renovatie gebeurt meestal eens in de zoveel jaar. Het is per slot van rekening een ruimte die men dagelijks gebruikt en wat je als een aangename plek wilt voelen. Je wilt ook graag dat alles het goed doet. Maar waar let je op en wat ga je verbouwen?

Gedeeltelijk of helemaal verbouwen van de badkamer

Wanneer je besloten hebt om de badkamer te gaan verbouwen zijn er verschillende opties:

  • Ga je de hele badkamer verbouwen
  • Doe je alleen een nieuwe vloer
  • Pak je het toilet of de douche aan

De kosten kunnen dan ook verschillend zijn omdat je een gedeelte verbouwd of juist helemaal maar het hangt ook af wat je voor materialen gaat gebruiken. 

Glazen douchedeur op maat

We kennen allemaal de douchedeuren van kunststof waar het ribbeltjes patroon op zit. Altijd maar boenen en poetsen om de zeepresten en kalkaanslag er tussen uit te krijgen. Daar wil je dus wel erg graag een andere douchedeur voor terug hebben. Nu is natuurlijk niet elke badkamer het zelfde dus de standaard maten van een inloopdouche of douchecabine past dan niet echt. Maar tegenwoordig kan een douchedeur ook op maat gemaakt worden. Op die manier heb jij de perfecte douchedeur voor je badkamer die ook echt aangepast is aan jouw douche. Bij Glazz maken we het daarom graag op maat.

Soms is de wand van de douche niet bepaald recht en heb je een douchedeur nodig die schuin is. Zo zie je ook vaak een douchewand met douchedeur onder een schuin dak. Daar moet dan vaak een deur op maat bij gemaakt worden. De deur moet per slot van rekening wel passen onder het schuine dak. 

Inmeten en monteren van de douchedeur

Na het inmeten van de douchedeur wordt er in de fabriek gewerkt aan de juiste deur. Wanneer de deur wordt afgeleverd zit er een handleiding bij hoe je de deur zelf kan monteren. Ben je niet helemaal zeker van jezelf kan je er ook voor kiezen om het monteren te laten doen door de montageservice van Glazz.

Auteur

Ik ben 29 jaar oud en kom uit Zwolle. Voor mijn werk schrijf ik dagelijks leuke blog artikelen in allerlei verschillende niches. Ik schrijf veel over woon gerelateerde tips, lifestyle onderwerpen, financiële topics maar daarnaast nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *