Gordijnen
Je leest nu

Beton Ciré tegenwoordig goede keuze voor je vloer

0
Blog

Beton Ciré tegenwoordig goede keuze voor je vloer

Tegenwoordig heb je verschillende opties tussen de soort vloer wat je kan laten leggen. Velen kiezen tegenwoordig vaak voor een gietvloer, dit is momenteel erg trendy. Als je hiervoor kiest moet de ondervloer eruit gesloopt worden. Juist dit kan voor veel mensen een reden zijn om niet voor een gietvloer te gaan. Naast de kosten van het laten leggen van de vloer zul je ook een bepaald bedrag kwijt zijn voor het laten slopen van de ondervloer. Als je hier niet op zit te wachten kun je er voor kiezen om eens te kijken naar vloercoating. Dit is een toplaag die je over de huidige vloer kan laten plaatsen. Hierbij is het belangrijk dat de kwaliteit van de ondervloer in goede kwaliteit is. Wanneer de ondervloer van goede kwaliteit is kun je voor verschillende opties gaan. Hier kun je ook eens kijken naar beton ciré.

Beton Ciré bestaat uit een mix

Beton ciré bestaat uit een mix van zowel stucwerk als beton. Beton ciré komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Toch zie je het de afgelopen jaren op veel plekken voorbij komen in Nederland. Doordat beton Ciré een strakke en vooral moderne look heeft is het de afgelopen jaren populair geworden.

Wat zijn de voordelen

Zoals eerder benoemd is het vooral door de looks enorm populair. Toch heeft beton Ciré naast de mooie looks nog meer voordelen waardoor het voor jou een reden zou kunnen zijn om voor beton ciré te kiezen. Deze vloer is namelijk goed bestemd tegen zowel water als slijtage. Vooral in ruimtes als je badkamer, keuken of toilet kan dit dus zeker een goede optie zijn. Dit zijn in het huis toch de plekken waarbij de vloer soms nat kan worden. Naast deze voordelen is beton ciré ook nog eens enorm makkelijk schoon te maken. Ook kan je naast vloeren ook wanden beton ciré laten maken, dit kan voor een fantastische sfeer zorgen in bepaald kamers in huis of op je werk. Een vloer als dit zorgt ervoor dat je veel woongemak hebt, verder brengt het ook nog eens veel woongemak met zich mee.

Prijzen voor een beton ciré vloer

De prijzen van zulke vloeren kunnen uiteenlopend zijn. Zo is het in eerste instantie belangrijk dat je bepaald waar je deze vloer wilt hebben. Je betaalt een andere prijs voor de badkamer als voor de keuken. Dit zijn in eerste instantie dingen waar je over na moet denken. Buiten de prijzen voor de vloer zelf komen er natuurlijk ook professionele stukadoors langs. Dit zijn mensen die per uur betaald worden en dat zal betekenen dat dit bij iedere stukadoor anders zal zijn. Het kan verstandig zijn om bij verschillende bedrijven offertes aan te vragen. Op deze manier kun je gemakkelijk en snel zien wat de beste offerte is voor jou, zo kun je prijzen vergelijken en aanvoelen welke offerte het beste bij jou past. Het lezen van reviews is voor veel mensen ook interessant. Zo kun je gemakkelijk en snel lezen hoe voorgangers desbetreffende bedrijven ervaren hebben.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *