Gordijnen
Je leest nu

Hangstoel: met een standaard meer mans

0
Blog

Hangstoel: met een standaard meer mans

Niets is zo comfortabel als een hangstoel. Het schommelen van de hangstoel maakt dat je zomaar even heerlijk in een lichte slaap valt. Met een standaard heeft deze stoel ook nog eens veel meer voordelen gekregen.

Beperkt door de bevestiging aan het plafond

Voorheen hing de hangstoel in huis en was de stoel bevestigd aan het plafond. Dat was heerlijk, maar had ook beperkingen. Er was doorgaans slechts een bevestiging aan het plafond en dat maakte de stoel statisch. Meer bevestigingen was gewoon niet handig en vaak niet haalbaar. Behalve in de woonkamer, kreeg de stoel destijds ook vooral een plek in de kinderkamer. In eerste instantie was het een ideale stoel om de baby te voeden. Door het schommelen viel de baby vaak snel in slaap na de voeding en dat was natuurlijk perfect. Wat oudere kinderen zweerden ook bij de hangstoel. Ze lazen er hun eerste bek in en vielen in de stoel in slaap. Wat heerlijk!

Mogelijkheden veel groter door ontwikkeling van de standaard

De mogelijkheden van de hangstoel zijn sterk vergroot sinds er een standaard is ontwikkeld voor de stoel. De stoel is nu mobiel bijvoorbeeld. De standaard kun je vaak gemakkelijk inklappen. Daarom zie je de stoelen ook vaker bij het zwembad en aan het strand, al helemaal een ideale plek voor deze stoel natuurlijk. En wat dacht je van de vakantie? Je neemt de stoel nu gemakkelijk mee naar je vakantieadres. Daardoor heeft de hangstoel enorm aan populariteit gewonnen. Veel meer mensen genieten nu van het schommelen in de comfortabele stoel. Gelukkig maar, want de stoel verdient het ook. 

Hangstoel voor twee personen

Bij de keuze voor de hangstoel spelen ook de kussens een belangrijke rol. Die bepalen natuurlijk de mate van comfort. Gelukkig is er wat betreft de kussens erg veel te kiezen. Je hebt heel dikke kussens voor extra comfort bijvoorbeeld. Het is maar net wat je precies wenst. Ook de stoel zelf is er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de kleine uitvoering, maar is ook de duo-uitvoering zonder twijfel bekend. In deze zeer brede uitvoering kun je prima met z’n tweeën schommelen en wellicht in slaap sukkelen. 

Ideaal voor het houden van een powernap

Behalve de kussens die je kunt kiezen in alle soorten en maten, kun je ook nog eens kiezen voor verschillende materialen. Kies je voor een stijlvolle uitvoering, dan kom je al snel terecht bij de uitvoering van hout. Andere materialen blijken in de praktijk weer wat gemakkelijker inklapbaar en te vervoeren. Er is in tegenstelling tot vroeger nu in elk geval iets te kiezen. In een hangstoel lees je een boek, schommel je wat en kom je heerlijk tot rust. Ideaal voor mensen die tot rust willen komen en even een korte powernap willen houden bijvoorbeeld. Ook voor kinderen die moeilijk in slaap komen is deze stoel ideaal, zoals dat dus ook geldt voor het voeden van de baby. Kortom; deze stoel biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Ervaar ze zelf door te bestellen bij Marañon!

Auteur

Part time schrijver / part time business consultant, ik schrijf over alles wat ik leuk vind daar het meeste zakelijk gerelateerd is. Veelal vanuit eigen ervaring maar ook vanuit wat ik on-line tegen kom en mij goede informatie lijkt om verder uit te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *